امروز جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
دسته بندی سایت
پیوند ها
جدیدترین کالا و خدمات
جدیدترین محصولات فایلی
جدیدترین مطالب سایت
قانون 1: زمان غذا خوردنانسان باید در زمان اشتهای واقعی اقدام به غذا خوردن کند و بدون اشتهای صادق غذا نخورد. این زمانی است که غذای قبلی کاملا هضم شده است و ادرار نضج پیدا کرده است. یعنی رنگ آن از بی رنگی به سمت ترنجی و پررنگ شدن رفته است. همچنین شکم از زیر سینه با ناف سبک شده است، ...
چند ریزه کاری مهم در آشپزی آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. در این مطلب به بعضی از نکات مهم آشپزی اشاره می شود: 1. اگر مرغ، گوشت و ماهی را که در حال سرخ شدن است قبل از پایان زمان سرخ شدن برگردانید، این امر باعث از هم پاشیدن گوشت می شود و آن قسمت گوشت ترد نخواهد شد. 2. ...
نکاتی برای خوشمزه شدن خورش ها نکاتی برای خوشمزه شدن خورش ها • اگر آبلیمو در خورش جوش بخورد، زیبایی رنگ خورش را می گیرد. بهترین زمان اضافه کردن آبلیمو وقتی است که تازه زیر آن را خاموش کردهاید. • رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید و زمانی که خورش جا افتاد به آن اضافه ...
روش های تازه نگهداری سیر در منزل روش های تازه نگهداری سیر در منزل سیر به عنوان یک گیاه علفی شناخته میشود اما در واقع سیر خوراکی پیاز گیاه سیر است که طعم خاص و قویای نزدیک به طعم پیاز خوراکی دارد. از سیر برای پخت انواع غذا و گاهی برای اهداف دارویی استفاده میشود. سیر ...